Logo MILLSTONE

Parteneri

Rămânând fideli convingerilor noastre, mergem dincolo de limite atunci când construim o casă, prin urmare căutăm cei mai buni designeri și antreprenori de încredere.

Vă felicităm că faceți același lucru atunci când cumpărați o casă!

Pentru mulți dintre noi, cele mai mari decizii financiare sunt, de asemenea, decizii de viață și nu întotdeauna ceea ce are cel mai bun sens din punct de vedere financiar va întâlni dorințele emoționale și este în regulă!

Noi, echipa Millstone, suntem conduși de pasiunea de a construi și de gestionarea activelor, nu doar a clădirilor, ci a bunurilor familiilor și nu doar a simplelor investiții! În tot ceea ce facem, suma acțiunilor noastre face diferența și asta înseamnă că dezvoltările noastre însumează o eleganță atemporală, în timp ce calitatea și locația își vor crește încet, dar constant valoarea.

Romania Green Building Council

Organizația lider în promovarea responsabilității ecologice și a efeicienței energetice în proiectarea, construcția, exploatarea și deconstrucția clădirilor din România

ADN – Architects’ Office

Activitatea practicii noastre se caracterizează prin încercarea noastră de a căuta echilibrul potrivit între experiment și experiență în peisajul complex și delicat al vieții contemporane.

KXL Studio

Locul în care viziunea unei echipe dinamice cu multiple specializări contribuie cu entuziasm la afirmarea arhitecturii contemporane!

Knight Frank

Ei construiesc relații pe termen lung, care ne permit să oferim sfaturi personalizate, clare fiind considerate sfaturi pe toate planurile asupra unei proprietăți în toate piețele cheie.

CNO Techno Construct

Conducerea, precum și managerii de proiect, cu o experiență de câțiva ani s-au alăturat companiei ca o echipă complete multifuncțională.

Caută

Cere ofertă