Logo MILLSTONE

Despre Millstone

Millstone reprezintă o unealtă care rezistă generații, iar a fi morar a devenit o vocație, o alegere, o moștenire. Segmentul imobiliar este modul nostru de a proteja valorile și de a oferi spațiul perfect pentru o viață fericită.

Fideli acestui crez, oamenii și-au construit case care au reflectat constant evoluția civilizației și a stilului de viață. Millstone pune accent, prin esența sa, pe păstrarea valorii în timp. Drumul de la o piatră brută la un element de construcție finisat, de la o fundație la un spațiu sofisticat, este presărat cu pricepere și pasiune.

Proiectele noastre sunt dezvoltate în cele mai bune zone ale Bucureștiului și chiar dacă o locație premium este prima noastră preocupare atunci când urmărim proxima investiție, suntem interesați să fim totodată și ecologici, ajutând la reducerea încălzirii globale.

Construim moșteniri copiilor tăi, sintetizând, cea mai durabilă clădire este cea care rezistă generații.

În tot ceea ce facem, este prezentă suma a tot ceea ce face diferența. În dezvoltarea rezidențială, aceasta înseamnă că proiectele noastre rezumă cea mai bună locație, design-ul atemporal și contemporan și finisaje premium.

Povestea noastră

Credem că experiența noastră și orientarea profundă către nevoile oamenilor sunt cheia proiectelor de dezvoltare imobiliară care pot rezista testului timpului și oferă soluții continue și de încredere. Capacitatea de a echilibra confortul și protecția mediului este o cerință esențială pentru spațiile modern, motiv pentru care, Millstone își propune să fie cel mai bun în fiecare proiect imobiliar. Fiecare dezvoltare este o provocare pentru performanță și pentru mai bine. Fiecare cărămidă pe care o punem este un pas înainte în construirea unei noi comunități.

În calitate de co-fondator și fost co-proprietar al unui fost dezvoltator major din CEE, Johan Rogiers a fost implicat în realizarea multor proiecte premiate. Expertiza domnului Rogiers este acum din nou folosită odată cu înființarea Millstone.

Obiective
și valori

Cosiderăm că experiența noastră și orientarea profundă către nevoile oamenilor sunt cheia proiectelor imobiliare atemporale și care oferă soluții continue și de încredere.
Capacitatea de a echilibra confortul și protecția mediului este esențială pentru spațiile modern, motiv pentru care Millstone își propune să fie mai bun cu fiecare proiect imobiliar dezvoltat. Fiecare dezvoltare este o provocare pentru a performa. Fiecare cărămidă pe care o punem reprezintă un pas înainte în construirea unei noi comunități.

În calitate de co-fondator și fost coproprietar al unui fost dezvoltator major din CEE, dl. Johan Rogiers a fost implicat în dezvoltarea a multe proiecte premiate. Expertiza domnului Rogiers este din nou fructificată prin înființarea Millstone.

Rezumând, Millstone este totul despre calitate și măiestrie, stabilitate și transparență.

Millstone este reprezentată de doi parteneri: Johan Rogiers, cu expertiză imobiliară semnificativă în CEE și Horia Chioseaua. Aceștia sunt susținuți de o echipă profesionistă, entuziastă, cu experiență semnificativă pe piața imobiliară locală.

johan-3-300x300

Membru Fondator

Johan Rogiers

Un manager senior strategic și membru al consiliului de administrație în diverse organizații care activează în industria imobiliară și servicii conexe. A fost mentor pentru diverși colaboratori interni și externi, în diferite dezvoltări și în managementul operational, ducând la exituri de success ale mai multor investiții imobiliare în CEE.

horia-1-300x300

Membru Fondator &
Director General

Horia Chioseaua

Dl. Chioseaua s-a alăturat industriei imobiliare pe parcursul anului 2007, având o vastă experiență în dezvoltarea imobiliară. Până în 2007, dl. Chioseaua a activat ca avocat senior în mai multe firme de avocatură de top, dobândind astfel o experiență solidă în dreptul afacerilor. Dl. Chioseaua a acționat, de asemenea, ca partener care oferă servicii de administrare a proprietăților și consiliere în construcții, în primul rând pentru investitori instituționali, dezvoltatori și chiriași de top ale proprietăților comerciale.

Echipa noastră

Ana Lucia Niculiță

Manager Proiect

Un profesionist cu peste 10 ani de experiență în managementul proiectelor, construcții și inginerie a fost responsabil cu gestionarea execuției proiectelor și a diverselor sarcini cheie, precum dezvoltarea proiectelor și manager de proiect dedicate. De-a lungul anilor anteriori, doamna Niculiță a lucrat la Zacaria în cadrul dezvoltării și ca manager de proiecte rezidențiale în toată România și la Winmarkt, una dintre cele mai mari rețele de centre comerciale din România avand rol executiv ca manager de proiect al proprietăților, oferind suport pentru echipele de proiectare.

Responsabilitățile ei în cadrul echipei Millstone includ coordonarea echipei de proiectare, procesele legate de autorizații, conducerea licitațiilor, urmărirea și controlul șantierelor în execuție, precum și urmărirea și gestionarea bugetelor aferente construcțiilor în toate fazele proiectelor.

Alexandra Coman

Executive & Sales Officer

O persoană cu experiență atât în domeniul vânzărilor, cât și în domeniul imobiliar, expertiza doamnei Coman completează echipa Millstone având un rol esential în promovrea și poziționarea proiectelor rezidențiale și comerciale. Din acest rol, ea gestionează planificarea și coordonarea activităților, de la comunicare și publicitate până la vânzări.

Doamna Coman face echipă cu top managementul companiei pentru emiterea și implementarea politicilor generale ale companiei, planificarea și executarea bugetului anual de relații publice și comunicare și îmbunătățirea continuă a procesului de afaceri.

Caută

Cere ofertă