Logo MILLSTONE

Termeni și condiții

1. Informații despre site

Site-ul web Millstone.com.ro este proprietatea firmei Millstone Developments S.R.L., o societate cu răspundere limitată, având sediul în Strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 93, et. 1, ap. 5, Sector 1, București, 013763, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/639/2016, cod de înregistrare fiscală RO35451160, numit pe parcursul acestor termeni și condiții „Millstone.com.ro”, „Millstone Developments” sau „Millstone”.

Adresă de contact:

Str. Emanoil Porumbaru, nr. 31, et. 4, ap. 10, Sector 1, București, 011422
Telefon: (+40) 722 683 293
E-mail: office@millstone.com.ro
Millstone.com.ro este un site web de prezentare online a produselor Societății, cu informații proprii și alte informații preluate de la terți parteneri precum Romanian Green Building Council, ADN Birou de Arhitectură, KXL Studio, Knight Frank și alte terțe persoane care publică informații cu privire la activitatea Millstone. Grupul Millstone are în desfășurare mai multe proiecte în domeniul imobiliar, cu precădere în nișa rezidențială și a spațiilor de birouri.

Dacă utilizați acest site web sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos.
În timp ce Millstone depune toate eforturile pentru a se asigura că toate informațiile prezentate pe site sunt corecte și complete, îl oferim doar cu titlu informativ, fiind mai degrabă cu titlu orientativ decât definitiv. Prin urmare, nu oferim nicio garanție explicită sau implicită a acurateței sale și, în măsura în care legile aplicabile permit, nu ne asumăm responsabilitatea pentru erori, inexactități sau omisiuni, nici pentru pierderile care pot rezulta direct sau indirect din încrederea în conținutul acestuia.
Utilizatorii site-ului web nu trebuie să întreprindă nicio acțiune care se bazează strict pe informațiile furnizate de către site-ul web. Millstone Developments poate corecta sau actualiza site-ul web fără notificare prealabilă.

2. Proprietatea intelectuală

Conținutul și design-ul Millstone.com.ro, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia, precum și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea Millstone Developments și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Toate textele postate de către Millstone sunt proprietatea Societății. În cazul informațiilor și conținutului postat de către terțe părți ori parteneri pe site-ul Millstone.com.ro, dreptul de autori și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.
Este interzisă orice utilizare a conținutului Millstone.com.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail office@millstone.com.ro. Nu aveți dreptul să descărcați, să afișați, să copiați, să distribuiți sau să tipăriți orice parte a conținutului decât pe propriul terminal informatic pentru uz personal.
Nu trebuie să utilizați nicio parte a conținutului de pe site-ul nostru în scopuri comerciale fără a obține o licență pentru a face acest lucru de la Millstone Developments sau de la licențiatorii noștrii. Dacă imprimați, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru web cu încălcarea acestor termeni de utilizare, dreptul dumneavoastră de a utiliza site-ul web va înceta imediat și, la alegerea noastră, veți fi obligat să returnați sau să distrugeți orice copii ale materialelor pe care le-ați realizat.
Nu aveți dreptul să vă implicați în acțiuni de spam, inundare, recoltare de adrese de e-mail sau alte informații personale, spidering, screen scrapping sau orice altă activitate cu scopul de a obține liste de utilizatori sau orice alte informații, inclusiv, în mod specific liste de proprietăți disponibile prin intermediul site-ului web ce provin din baza de date în proprietatea Millstone Developments și este condusă de către aceasta.
În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul Millstone Developments încalcă drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un e-mail la office@millstone.com.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor Millstone Developments să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

3. Accesul la site-ul web

Millstone Developments nu garantează faptul că site-ul web va fi neîntrerupt sau fără întârziere în încărcarea paginilor sale și nici că va fi fără erori sau viruși. Site-ul web este furnizat ca atare, fără garanții de niciun fel.
Millstone Developments nu va fi responsabil și nu va accepta nicio răspundere pentru orice viruși care vă pot infecta terminalul informatic din cauza utilizării sau descărcării aplicațiilor de pe acest site web, dacă este cazul.
Millstone Developments își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Millstone își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

4. Informații importante referitoare la proiectele afișate pe site-ul web

Toate detaliile proiectelor nu reprezintă o ofertă sau un contract și nicio parte a unuia. Fotografiile și videoclipurile arată doar anumite părți ale proiectelor așa cum apăreau la momentul în care au fost efectuate/create. Suprafețele, măsurătorile și distanțele sunt date aproximative. Orice imagine generată de computer oferă doar o indicație cu privire la modul în care poate arata proprietatea și aceasta se poate schimba în orice moment.
Orice referire la modificări sau la utilizarea oricărei părți a proprietății nu înseamnă că s-au obținut planificările, reglementările, acorduri sau autorizații necesare. Un cumpărător trebuie să afle prin inspecție sau în alte moduri că aceste situații au fost tratate corespunzător și că toate informațiile sunt corecte.
Cota TVA aplicată proprietăților se poate modifica fără notificare, în funție de legislația în vigoare.
Informațiile de pe site-ul web despre proiecte și/sau proprietăți din proiecte pot fi modificate în orice moment.

5. Notificările privind drepturile de autor

Acest site web este deținut și controlat de Millstone Developments. Dacă nu se specifică altfel, toate informațiile prezentate pe site-ul web Millstone (fie text, fie imagini, fie videoclipuri) sunt protejate de drepturi de autor și mărci comerciale și sunt deținute sau licențiate de Millstone. Nu puteți descărca, afișa sau imprima nicio parte a conținutului decât pe propriul terminal informatic pentru uz personal și nu în scopuri comerciale.

6. Limk-uri

Link-urile de pe acest site web pot duce la servere întreținute de persoane sau organizații, altele decât Millstone Developments.
Millstone nu face nicio declarație și nu oferă nicio garanție cu privire la acuratețea, actualitatea sau orice alt aspect al informațiilor afișate pe astfel de servere și nici nu monitorizează și nu aprobă astfel de servere sau conținut.
Dacă vă conectați la site-ul nostru web, vă putem solicita în orice moment, la discreția noastră absolută, să eliminați link-ul.

7. Lege

Orice termeni și condiții privind utilizarea acestui site web vor fi guvernate de legile României, iar orice dispută privind utilizarea acestui site web va fi determinată exclusiv de instanțele românești.

Caută

Cere ofertă