VIRGILIU 21-23

O EXPERIENȚĂ URBANĂ SOFISTICATĂ Trăiește-ți noua viață ca și cum ar fi o plimbare în parc! Chiar așa! Fă o plimbare scurtă la Operă, lasă-te plăcut surprins de un concert la Sala Radio, hoinărește pe aleile istorice ale Parcului Cișmigiu. Pe lângă toate aceste avantaje, clădirea de apartamente are detalii impecabile, arhitectură inovativă și este simplu integrată în zonă. DESCOPERĂ

VOIEVOZI 63

STIL DE VIAȚĂ URBAN ÎNTR-O ZONĂ DE TOP A ORAȘULUI Muzee și monumente istorice, branduri de modă de lux, restaurante gourmet. Toate acestea, pe același bulevard vibrant - Calea Victoriei. Poți locui chiar la doi pași de ele, într-o clădire premium, cu arhitectură elegantă. DESCOPERĂ

LASCĂR 54-58

ACASĂ, ÎN INIMA ORAȘULUI Alege să trăiești la cele mai înalte standarde, la kilometrul 0 al Capitalei, în imediata apropiere a unor obiective importante precum Teatrul Național, Universitatea din București și Centrul Istoric. Vei fi acasă într-o clădire boutique cu finisaje excepționale, structură solidă și arhitectură contemporană. DESCOPERĂ

SKYBOX

BIROURI CU FERESTRE CĂTRE LUME Clădirea de birouri de lângă Aeroportul Internațional Henri Coandă din București își propune să confere valoare adăugată comunității de afaceri pentru care proximitatea unui aeroport este o necesitate, atât în ceea ce privește călătoriile interne, cât și cele internaționale. Skybox este conceput, în mod special, pentru clienți sau echipe care călătoresc în interes de afaceri. DESCOPERĂ

FLANDERS RESIDENCES

EXIT DE SUCCES Primul proiect rezidențial aflat sub semnatura partenerilor Millstone Developments, Johan Rogiers și Horia Chioseaua, cunoscut inițial sub denumirea Flanders Residential, aflat în zona Străulești, a fost un exit de succes. Proiectul a fost planificat să aibă, într-o primă fază, 39 de apartamente în 3 clădiri de mică înălțime și, în a doua fază, alte 9 clădiri, cu un posibil total de peste 150 de unități. DESCOPERĂ

O EXPERIENȚĂ URBANĂ PREMIUM

Anticipând nevoia de a trăi în apartamente elegante, confortabile și ușor accesibile, care sunt perfect adaptate unei vieți dinamice, Millstone Developments vă oferă un un model de viață urbană cu stil. Proiectele noastre sunt dezvoltate în cele mai bune zone ale orașului, pentru că o locație premium este prima noastră preocupare, atunci când alegem să dezvoltăm un nou proiect imobiliar.

Povestea noastră

Credem că, în proiectele imobiliare, experiența noastră și focusul pe nevoile reale ale clienților ne-au făcut să trecem cu brio testul timpului și să furnizăm soluții de lungă durată.
Păstrând echilibrul între confort și protecția mediului – condiție de bază în societatea modernă, obiectivul prioritar al Millstone Developments este acela de a da tot ce e mai bun pentru fiecare din proprietățile sale imobiliare. Fiecare proiect nou este pentru noi o provocare de a face lucrurile din ce în ce mai bine. Fiecare cărămidă pusă este un pas înainte pentru construirea unei noi comunități.
În calitate de cofondator și coproprietar al companiei Liebrecht & Wood, Johan Rogiers s-a implicat în dezvoltarea multor proiecte importante. Experiența sa își spune acum din nou cuvântul, la Millstone Developments.

2Decenii de Experiență
4Proiecte în desfășurare
25Milioane de euro investiți
45000Metri pătrați de clădiri

PROIECTELE NOASTRE

În tot ceea ce facem, suma tuturor detaliilor este cea care face diferența . Într-un ansamblu rezidențial, acest lucru înseamnă că imobilele pe care le construim au cea mai bună locație, design contemporan și finisaje premium.
r1

Virgiliu 21-23

Trăiește-ți noua viață ca și cum ar fi o plimbare în parc! Chiar așa. Fă o plimbare scurtă la Operă, lasă-te plăcut surprins de un concert la Sala Radio, hoinărește pe aleile istorice ale Parcului Cișmigiu.

SVZ_20190906_R1

Voievozi 63

Muzee și monumente istorice, branduri de modă de lux, restaurante gourmet. Toate acestea se găsesc pe același bulevard vibrant –  Calea Victoriei.

Cam_4

Lascăr 54-58

Alege un stil de viață la nivel înalt în punctul 0 al Capitalei, în imediata apropiere a unor obiective importante precum Teatrul Național, Universitatea din București și Centrul Istoric.

blog2

Skybox

Lângă Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, Millstone dezvoltă birouri cu fereastre către lume, pentru oameni de afaceri, care consideră proximitatea aeroportului o valoare adăugată reală în timp. Ne focusăm pe eficiență și accesibilitate internațională.

CERTIFICARI

#PRECERTIFIED #GREENHOMES

PARTENERII NOȘTRI

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.