Privacy Policy

Bună,

Ai ajuns în această pagină ce aparține Millstone Developments deoarece ai accesat link-ul din campania de publicitate, e-mailul primit sau ai solicitat o ofertă telefonică.

Millstone Developments activează în domeniul dezvoltării de proiecte imobiliare. Detalii despre activitatea grupului de companii Millstone se găsesc pe site-ul www.millstone.com.ro.

Grupul Millstone are în desfășurare mai multe proiecte în domeniul rezidențial și spații de birouri,  drept pentru care, în cazul în care ești în continuare interesat să participi sau să primești diverse informări sau materiale, ne poți transmite acordul tău pentru prelucrarea datelor cu caracter personale pentru toate sau doar pentru unele dintre scopurile menționate mai jos.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea datelor personale:

(bifeaza optiunile cu care esti de acord)

în scopul informării pentru orice proiect în curs de dezvoltare;
în scopul transmiterii de newsletter-uri cu tematici diferite, oferte ale oricăreia dintre companiile din grupul Millstone.

Politica de confidentialitate

Introducere

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare „GDPR”), aplicabil in toate statele membre ale Uniunii Europene. In acest sens, adoptam prezenta Politica de Confidentialitate in vederea alinierii la dispozitiile noilor reglementari.

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre, pentru noi fiind deosebit de important sa asiguram protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.Confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal este importanta pentru noi.

Cine suntem?

Millstone Developments S.R.L.  (“Millstone”) este o societate organizata si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Bucuresti Str. Constantin Dobrogeanu-Gherea nr. 93, etaj 1, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/639/2016, cod unic de inregistrare 35451160, (e-mail Responsabil pentru Protecția Datelor:  office@millstone.com.ro).

Cum colectam datele cu caracter personal?

Direct: obtinem date cu caracter personal in mod direct de la dumneavoastra prin completarea formularelor de contact online, atunci cand ne apelati telefonic sau cand ne comunicati un e-mail.

Indirect: Putem obtine date cu caracter personal si din urmatoarele surse:

Site-uri profesionale si/sau sociale: in cazul in care accesati pagina noastra oficiala de Facebook, Google, LinkedIn, Twitter etc., noi vom colecta informatiile privitoare la contul dumneavoastra. Aceste categorii de informatii pot cuprinde numele dumneavoastra, adresa de e-mail, informatii aditionale despre dumneavoastra;

Ce date prelucram?

In vederea comunicarii de materiale in scop de marketing, sunteti de acord sa ne incredintati date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume si prenume, numar de telefon.

Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

Care este scopul si temeiul juridic al prelucrarii?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul Dvs. vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv cu scopul de a va transmite informari si oferte in scop de marketing (e.g. informari cu privire la activitatea si proiectele produsele Millstone, oferte, alte informari precum si pentru a va contacta pentru a solicita mai multe detalii necesare solutionarii solicitarilor venite de la dvs. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Ne intemeiem pe consimtamantul Dvs. in acest scop.

Datele dvs. colectate prin prezentul formular nu fac obiectul unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri.

Contract: Putem prelucra date cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, precum si in cadrul demersurilor premergatoare incheierii unui contract, atunci cand ne solicitati transmiterea unei oferte;

Consimtamant: Ne bazam pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand va comunicam mesaje de marketing.

Interes legitim: Putem prelucra datele cu caracter personal in baza interesului legitim, atunci cand, conform evaluarii noastre, consideram ca prelucrarea este corecta, rezonabila si proportionala cu scopul prelucrarii.

Obligatie legala si interes public: Putem prelucra date cu caracter personal in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce revin Millstone.

De ce avem nevoie de datele cu caracter personal?

Prelucram date cu caracter personal in mod transparent, in urmatoarele scopuri:

In scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a site-ului nostru web;

Trimiterea ofertelor solicitate prin intermediul formularului de contact atat prin e-mail si/sau telefon.

Prelucrarea oricaror alte solicitari primite on-line sau pe e-mail, inclusiv formularea de raspunsuri la solicitarile dumneavoastra;

Promovarea produselor oferite de Millstone prin intermediul mesajelor de marketing comunicate pe e-mail si/sau telefon;

Pentru organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, precum si pentru analizarea eficacitatii acestora, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre agentii de publicitate si marketing sau agentii de media digitala;

Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru;

Administrarea si intretinerea website-ului;

Indeplinirea obligatiilor pe care Millstone si le-a asumat prin incheierea contractelor;

Indeplinirea obligatiilor legale.si/sau contractuale.

Cine are acces la datele dvs.?

Impartasim date cu caracter personal cu terte parti?

Comunicam date cu caracter personal unor terte parti in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor pe care le prestam. Acesti terti au, la randul lor, obligatii similare cu ale Millstone in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, fie sunt la randul lor operatori de date cu caracter personal, fie sunt persoane imputernicite care prelucreaza datele in numele nostru.

Unii dintre acestia sunt terte parti care nu prelucraza datele in nume propriu, insa pot avea acces la acestea in calitate de parteneri comerciali ai Millstone, cum ar fi:

Ne asiguram in mod constant ca partenerii nostri prezinta garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal indeplineaste toate cerintele legale.

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmite catre terti si in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor societatii, care solicita Societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia din urma; (ii) pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor societatii sau altor entitati sau persoane; (iii) terti achizitori, in masura in care activitatea societatii ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

Persoanele si entitatile carora le putem distribui date cu caracter personal sunt urmatoarele:

In scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a site-ului nostru web;

Pentru organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, precum si pentru analizarea eficacitatii acestora, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre agentii de publicitate si marketing sau agentii de media digitala sau agentii de retele de socializare;

Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru;

Transferam datele cu caracter personal in afara Spatiului Economic European?

Nu transferam date cu caracter personal in afara Spatiului Economic European.

Prelucrati date cu caracter personal pentru copii cu varsta sub 16 ani?

Toate activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate in aceasta Politica se refera exclusiv la persoane care au cel putin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum si a rezultatelor prelucrarii este interzisa cu privire la copiii care nu au implinit aceasta varsta fara consimtamantul parintilor/reprezentantilor legali ai acestora. In cazul in care, in ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totusi loc, o vom inceta odata ce observam faptul ca utilizatorii nu au implinit varsta mentionata mai sus.

Daca refuz prelucrarea datelor mele cu caracter personal care sunt consecintele?

Daca nu ne furnizati datele cu caracter personal prevazute in formularul de contact, nu veti putea transmite catre noi solicitarea dumneavoastra.

Daca nu va exprimati acordul pentru a primi comunicari de marketing direct, nu o sa va putem informa despre ofertele Millstone.

Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Vom stoca datele cu caracter personal necesare prestarii serviciilor conform obiectului de activitate, pentru a pastra legatura cu persoanele vizate si pentru a ne conforma obligatiilor legale ce ne incumba. Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare. In cazul in care Millstone Developments stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala de a prelucra in continuare datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri, veti fi informati in mod corespunzator in acest sens.

Care sunt drepturile dvs.?

In calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date– aveti dreptul de a obtine din partea Millstone o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate Millstone si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de dvs Millstone poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; in cazul in care introduceti cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent;
  • dreptul la rectificare– aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre Millstone  a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; Millstone va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
  • dreptul la stergerea datelor– aveti dreptul de a obtine din partea Millstone stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Millstone are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine Millstone in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane; Millstone va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii– aveti dreptul de a obtine din partea Millstone restrictionarea prelucrarii in cazul in care va aflati intr-unul din urmatoarele cazuri: (i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care ii permite Millstone sa verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) Millstone nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau (iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Millstone prevaleaza asupra drepturilor dvs.; Millstone va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
  • dreptul la portabilitatea datelor– aveti dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre Millstone, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la Millstone la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul la opozitie– aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de Millstone pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Cum aveti acces la datele dvs.?

Puteti modifica datele furnizate prin accesarea sectiunii ‘update your preferences’ disponibila in subsolul fiecarui newsletter transmis.

Va puteti dezabona de la newsletter prin selectarea optiunii ‘unsubscribe from this list’ sau prin accesarea sectiunii ‘update your preferences’, urmata de optiunea dezabonare, din subsolul oricarui newsletter transmis.

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare (e.g. solicitare copie date cu caracter personal, modificare, stergere), ne puteti contacta la adresa

Millstone va furniza informatiile in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de Millstone gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, Millstone poate: (i) fie sa perceapa o taxa tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate; (ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

De asemenea, cu privire la prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Va multumim!

 

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.